MERSİN / ANAMUR - Anamur Anadolu Lisesi

ANAMUR ANADOLU LİSESİ KİTAP OKUMA ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

ŞARTNAME

1.      Yarışma öğrenci ve velilere ayrı ayrı yapılacaktır.

2.      Yarışmaya katılacak olana sınav giriş belgesi verilecektir. Katılımcı sınav esnasında sınav giriş belgesi yanında bulunduracaktır.

3.      Yarışmaya konu olan kitap okul idaresinden ücret karşılığında alınacaktır.

4.      Yarışma iki öğretmen gözetiminde yapılacaktır.

5.      Katılımcılar yarışma esnasında yanlarında kalem, silgi bulunduracaktır.

6.      Yarışma çoktan seçmeli yirmi beş sorudan oluşacaktır.

7.      Katılımcılar kendilerine gösterilen sınav salonunda yarışmaya katılacaktır.

8.      Yarışma süresi kırk dakikadır. Sınav başladıktan sonra hiç kimse yarışmaya alınmayacaktır.

9.      Soru ve cevap anahtarı sınav komisyonu tarafından bir gün önce kapalı bir zarfa konacak ve zarf mühürlenecektir.

10.  Yarışma sonuçları sınav tarihi olan 3 Mayıs 2018 tarihinden bir hafta sonra açıklanacaktır.

11.  Yarışma sonunda eşitlik olması durumunda komisyon ve eşitliğe kalan adaylar önünde kura çekilecektir.

12.  Sınav sonuçlarına itiraz edilemeyecektir.

13.  Yarışmaya katılan her aday yukarıda belirtilen şartnamenin tüm şartlarını kabul etmiş sayılır.

Yayın: 16.03.2018 - Güncelleme: 16.03.2018 13:37 - Görüntülenme: 1305